Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Το καταλάβαμε ότι η λήψη νέων μέτρων θα συνεχίζεται και το χρέος θα μεγαλώνει.


"Μια απ' τα ίδια" Έχασε το στοίχημα ο Βαγγέλης σε μια βδομάδα
Η κριτική που ασκούσε στους οικονομικούς και πολιτικούς χειρισμούς πριν λίγες εβδομάδες, τους έχει "λουστεί" τώρα καθ' ολοκληρίαν.
Ανακοινώθηκαν χαράτσια σε ακίνητα, αυτοκίνητα, αποδείξεις, τεκμήρια, τέλος επιτηδεύματος, έκτακτες εισφορές, εισφορές αλληλεγγύης κλπ, σας βεβαιώνω ότι σε 2 χρόνια, δεν θα υπάρχει "μεσαία τάξη" στην Ελλάδα.
Δεν έχετε λάβει υπόψη σας, ότι, πολλοί από εμάς, έχουν πάμπολλες υποχρεώσεις, στις οικογένειές τους και στην καθημερινότητα τους κι έρχεστε να προσθέσετε ακόμα ένα βάρος, το οποίο από ότι φαίνεται, δεν σας ενδιαφέρει από που θα βγει.

Θα ήταν καλό λοιπόν, να λάβετε υπόψη σας, ότι όλες αυτές οι έξτρα καταβολές, (δηλαδή φοροεπιδρομές, η φοροεισπράξεις, η όπως αλλιώς θέλετε πείτε το), είναι από κάβα χρημάτων περασμένων χρόνων εργασίας. Δηλαδή όταν δουλεύαμε. Και μας τα ζητάτε πίσω, και πιθανών να μας τα πάρετε, όλα αυτά τα τεράστια ποσά όμως, που λαίμαργα καταβροχθίσατε ΕΣΕΙΣ πότε θα επιστραφούν;
Ακούσαμε διάφορα, αλλά δεν ακούσαμε τι θα γίνει, με τα χρήματα που χρωστάνε οι επιχειρήσεις στα ταμεία και στο κράτος και τα οποία κυμαίνονται περίπου στα 37 δισεκατομμύρια.
Δεν ακούσαμε για τα χρωστούμενα καθώς και τα χρήματα, τα οποία έχουν καταχραστεί οι πολιτικοί, αλλά και από την απόδοση δικαιοσύνης, ως προς αυτούς που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, από όπου και αν προέρχονται και σε ποιο δημόσιο επίπεδο βίου και αν βρίσκονται.
Δεν ακούσαμε για τους επιχειρηματίες οι οποίοι πήραν τις επιδοτήσεις και μετά δήθεν δήλωσαν πτώχευση και μετακινήθηκαν σε χώρες των Βαλκανίων, τα οποία είναι επίσης μερικά δισεκατομμύρια και βρίσκονται στις ελβετικές τράπεζες.
Δεν ακούσαμε για τους μετανάστες, γιατί όλους αυτούς, τους πληρώνουμε εμείς που μας κυνηγάτε φοροεισπρακτικά και στέλνουν τα χρήματα στις χώρες τους.
Είναι πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν εις βάρος του λαού, καμία χούντα δεν θα τολμούσε να πράξει τα ίδια. Όσοι ψηφίσουν αυτό το συγκεκριμένο νόμο θα είναι και με νόμο εχθροί του λαού, καταδικασμένοι στη συνείδησή του και θα λογοδοτήσουν όταν θα έρθει η ώρα. Γιατί να είστε σίγουροι ότι θα έρθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: