Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Το BAZAAR ξεκίνησε και είναι γεγονός!!

Το Bazaar αυτό είναι μια μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή και παράλληλα μια σπουδαία εθελοντική πρωτοβουλία.
 Μετά από πολλά ξενύχτια, ώρες δουλειάς, εθελοντικής προσφοράς και πολύ μεράκι το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR στήθηκε στο σινε ΦΙΛΙΠΠΟΣ με πολύ φαντασία.
Το BAZAAR θα είναι ανοιχτό από Πέμπτη 18 ως και Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στην πλατεία των Άσπρων Σπιτιών, Παραλίας Διστόμου από 11.00 π.μ έως 21.00 μ.μ.
 Σπιτικές παραδοσιακές λιχουδιές και γλυκίσματα, στολίδια, γούρια και πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα, που με απίστευτο ταλέντο επεξεργάστηκαν οι εθελόντριες. Υλικά που βρίσκονταν γύρω μας και έμπνευση οι καθημερινές εικόνες που περνούν από τα μάτια μας και τα  επεξεργάστηκαν απ΄ την δική τους οπτική γωνία.
Ταέσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των συσσιτίων του "ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ" 
Του ανθρώπου που εδώ και 3 χρόνια μαγειρεύει δωρεάν σε διάφορες πλατείες της Αθήνας και προσφέρει τα φαγητά του σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 
Θα έχουμε την χαρά να τον φιλοξενήσουμε στα Άσπρα Σπίτια στις 18/12/2014.
 Θα μας μαγειρέψει!!!!!!!!! 

 Αξίζει πραγματικά μια επίσκεψη στο κέντρο των Άσπρων Σπιτιών για να θαυμάσετε από κοντά τις δημιουργίες τους οι οποίες θα σας βάλουν στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα και ν΄ανταλλάξετε ευχές από κοντά.
Η κοινωνική υπευθυνότητα αυτής της δραστηριότητας, αποδεικνύει έμπρακτα ότι βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο κι όλοι εμείς που θα στηρίξουμε και θα τιμήσουμε με την παρουσία μας την εκδήλωση, θα συμβάλουμε έμπρακτα με την αγάπη μας να χαρίσουμε λίγα χαμόγελα και να δώσουμε μια ανάσα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!
Ευχόμαστε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: