Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Δημήτρης Λίβανος & Μανώλης Λιδάκης σε στίχους Δημήτρη Τζουβάλη – «Ορφέας» (ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

Ένα πολύ όμορφο τραγούδι ο «Ορφέας» με κρητικά μελωδικά χρώματα και στίχους από τον Δημήτρη Τζουβάλη και ως συνήθως με μια ερμηνεία αξιώσεων που υπογραμμίζει και αναδεικνύει αρμονικά το λόγο και τη μελωδία.
 Τίτλος του δίσκου «Το μυστικό του κόσμου» και όπως αφοπλιστικά δηλώνει ο μουσικοσυνθέτης στο σημείωμά του «…τα αγαπημένα μου ταξίδια είναι τα μουσικά. (ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ) 
Αυτά που με πηγαινοφέρνουν ώρες, μέρες, μήνες, χρόνια, ώσπου να ’ρθει η στιγμή να μεταμορφωθούν κι από ταξίδια να γίνουν τραγούδια».
Μία ιδιαίτερη έκδοση, ένα άλμπουμ που φέρει τη σφραγίδα ενός ξεχωριστού παίκτη με θητεία στο πάλκο και συνθετικό στίγμα που «έχει» και «θέλει» να τα πει, 12 νέα τραγούδια, στα καταστήματα δίσκων από την MLΚ.
Ο Μανώλης Λιδάκης συμμετέχει στον προσωπικό δίσκο του δεξιοτέχνη μπουζουξή και συνθέτη Δημήτρη Λίβανου μαζί με τους… Νένα Βενετσάνου, Μαριώ, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Λιζέτα Καλημέρη, Σοφία Παπάζογλου, Γιώτα Νέγκα, Ζαχαρία Καρούνη, Ντένια Κουρούση, Μαρίνα Δεληγιάννη, Χρυσή Παπαγιαννούλη.
 Πηγή: www.ogdoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: