Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η ώρα ζυγώνει αρχίζει το ματς.

Κόντρα στις συνθήκες λιτότητας που βιώνουμε, το μεταγραφικό παζάρι των ομάδων στο φινάλε της διαδρομής του, αύξησε ταχύτητα.
 Η ανανέωση που προωθεί κάθε ομάδα, οι μεταγραφικές καραμπόλες της τελευταίας στιγμής και η προσπάθεια εντυπωσιασμού των επιτελείων, ανεβάζει το θερμόμετρο στις τάξεις των φιλάθλων.
 1/ Λίγο πριν λήξει το μεταγραφικό παζάρι του Απριλίου, η ΑΕΠ πετυχαίνει το μεγάλο deal και αποκτά τον Θεράπων. Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για τα πραγματικά κίνητρα της μεταγραφής αλλά η επιλογή του δείχνει να του προσφέρει αθλητικές συγκινήσεις, τίτλους, δόξα και τιμές.
Ο Μελετηρός μετά την απαίτηση των οργανωμένων φιλάθλων, έμεινε τελικά στην ομάδα, ο Ευρωπαίος ενέδωσε στις πιέσεις και θα δώσει τελικά λύσεις τόσο κάτω από το καλάθι όσο και περιφερειακά που υστερούσε η ομάδα. Το κενό του πρώτου σκόρερ δρομολόγησε ανανέωση, που σε μεγάλο βαθμό ήταν τελικά αναγκαστική.
 Η συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας, με την συμμετοχή του Εκδότη και του μεγαλομετόχου του χρηματοοικονομικού οίκου που δείχνουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, θα παραγκωνίσουν τον Συνδιγάλα. Οι αρχικές επιλογές του προέδρου φαίνεται ανταποκρίνονται στους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί.
2/ Το αφεντικό της ΠΑΝ από την αρχή της σεζόν, κατάφερε παρά τα μύρια προβλήματα της ομάδας- περιορισμένες μεταγραφές, αναγκαστικές αλλαγές και έλλειψη ψηλών, να συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδας με παίκτες σε όλες τις γραμμές.
 Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι ευχαριστημένος από τη συνολική παρουσία του έμψυχου δυναμικού και έστειλε μήνυμα με τους συνεργάτες τους να μπουν δυναμικά να ξεκλειδώσουν τις βαθιές και πολυπρόσωπες άμυνες των αντιπάλων τους, με αποκλειστικό στόχο την μία εκ των δύο θέσεων του τελικού. Η ΠΑΝ κάνοντας τρομερό ντεμαράζ ολοκλήρωσε τις μεταγραφές. Ανίχνευσε φτασμένους παίχτες, κυρίως από την πρώτη κατηγορία, αλλά και ταλέντα από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες ευελπιστεί να κάνει την έκπληξη.
3/ Οι ΣΥΝ4 θέτουν θεωρητικά σοβαρή υποψηφιότητα για τον τελικό έχοντας τόσο τον ενθουσιασμό όσο και την πολυτέλεια των επιλογών.
Η διοίκηση δημιούργησε μια νέα μπασκετική στέγη με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, στην ταυτότητα και στην αγωνιστική νοοτροπία. Μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παιχνίδι, ήρθε σε συμφωνία διεύρυνσης και υπέρβασης, έδειξε ενδιαφέρων για αρκετούς παίκτες και υπέγραψε συμβόλαια συνεργασίας. Όμως όπως ξεκαθάρισε το τεχνικό επιτελείο, αναγκάζεται να αφήσει εκτός αποστολής όσους υστερούν σε φυσική κατάσταση, και ίσως γίνουν 1-2 αλλαγές καθαρά φρεσκαρίσματος.
 4/ Οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ με σχετικό δημοσίευμα υπογραμμίζουν ότι ο επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας , αρνήθηκε να κάνει μεταγραφές και θα προσπαθήσει με τους υπάρχοντες παίκτες και το ομοιογενές σχήμα να παλέψουν για το καλύτερο.
Συμβιβάζομαι με την ποιότητα της εμφάνισης και όχι με το αποτέλεσμα, τόνισε ο "κόκκινος Τζακ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: