Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Απάντηση στο Γιάννη Σταθά απο τον συνδιασμό"ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"


Αντίκυρα, 11 Μάϊου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύριε Σταθά,
 Οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού μας, δείχνουν τον πανικό σας για την αποδοχή που έχουν οι υποψήφιοί μας γιατροί, Σαμουήλ Γεώργιος και Λαζογεώργου Μαρινέλλα από την κοινωνία μας.
 Δυστυχώς αποδεικνύεται περίτρανα από την ανακοίνωσή σας, ότι ακολουθείτε την τακτική να διαβάλλετε ιδέες και προσωπικότητες . Σχετικά με τη λειτουργία του ΠΕΔΥ (Ι.Κ.Α. Παραλίας Διστόμου όπως το γνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής), εμείς θεωρούμε ότι είναι Δημόσια Υπηρεσία για την εξυπηρέτηση των πολιτών και έτσι πρέπει να παραμείνει και ΟΧΙ "εκλογικό κέντρο" προς άγραν ψήφων.
 Το Δικαίωμα του εκλέγεσθαι το δίνει η Δημοκρατία σε όλους κε Σταθά. Σας αφήνουμε λοιπόν να συνεχίσετε τον "κατήφορο" που έχετε πάρει και ας κριθούμε όλοι από τους συμπολίτες μας.
Οι ανωτέρω δε γιατροί υποψήφιοι επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματος τους

 Υ.Γ.: Κύριε Σταθά σας υπενθυμίζουμε ότι το ένα εκ των δύο προσώπων που αναφέρεστε στην ανακοίνωσή σας και ζητάτε να αφαιρεθεί από το ψηφοδέλτιό μας , το εκλιπαρούσατε μέχρι τελευταία στιγμή με σκοπό να συμπεριληφθεί στον δικό σας συνδυασμό.

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: