Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στίβου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ένα έντονο διήμερο με πολύ καλές επιδόσεις από τους αθλητές της επόμενης γενιάς ολοκληρώθηκε, στην πόλη της Κατερίνης.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 έγινε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Κατερίνης, που επέστρεψε στη διεξαγωγή αγώνων μετά από δέκα χρόνια. Μεγάλη επιτυχία του ΑΚΟ Λιβαδειάς με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4x400μ. εφήβων του συλλόγου κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο μετά από μια εκπληκτική παρουσία σταματώντας το χρονόμετρο στο 3:23.62 η οποία είναι η καλύτερη επίδοση στους εφήβους σε επίπεδο συλλόγων για το 2017.
 Η ομάδα αποτελούταν από τους: Αλέξανδρο Μπαλτσιώτη, Σπύρο Μπενέτο, Γιώργο Κωτσόπουλο και Κωνσταντίνο Ευταξία οι οποίοι πραγματοποίησαν αλλαγές αγγίζοντας την τελειότητα, χαρίζοντας έτσι στον Σύλλογο την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2017.
 Η νίκη του ΑΚΟ Λιβαδειάς παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν υπολογίσουμε ότι στην ομάδα των εφήβων από τους τέσσερις οι δύο είναι παίδες! Πρόκειται για τους Μπαλτσιώτη και Μπενέτο. Για την ιστορία ο ΑΚΟ Λιβαδειάς έχει πάρει άλλη μια φορά χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Εφήβων στο αγώνισμα 4x400 το 1982 με τους Κώστα Αλαμπάση, Αλέκο Μακρή, Δημήτρη Σκαπέτη και Λουκά Ανέστη.
 Η μεγάλη σκυταλοδρομία, 4x400μ διεξήχθη σε τρεις τελικές σειρές και πήραν μέρος 19 ομάδες, με τον ΟΦΗ με 3:23.80 ναι καταλαμβάνει την 2η θέση και τον ΑΓΣ Ιωαννίνων με 3:24.21 την 3η θέση. Σε ατομικό επίπεδο σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κωνσταντίνος Ευταξίας στα 400μ. και ο Σπύρος Μπενέτος στα 800μ. όπου κατέλαβαν την 6η και 5η θέση αντίστοιχα.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κατιάνα Πέτσα στα 400μ και 200μ κατακτώντας την 7η και 12η θέση αντίστοιχα. Στα 200μ πήρε μέρος και η Μαριάντη Σκαπέτη, στάθηκε άτυχη .όμως γιατί έχασε μια θέση στον τελικό για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου.
Επίσης στον τελικό των 400μ προκρίθηκε και ο Αλέξανδρος Μπαλτσιώτης, αλλά δεν έτρεξε λόγω τραυματισμού..
 Οι αθλητές της σκυταλοδρομίας, αφιερώνουν το κύπελλο, στον προπονητή τους Δημήτρη Σκαπέτη. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, και τον προπονητή τους Δημήτρη Σκαπέτη, και στον Λουκά Μαργαρίτη για την βοήθεια του. Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: