Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Έκκληση για ανάκληση των παραιτήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ο νέος ακαδημαϊκός χάρτης της χώρας ανακοινώθηκε και το Πανεπιστημιακό Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης της Λιβαδειάς φεύγει και παρουσιάζεται πλέον συγχωνευμένο στο Πάντειο.
 Γι΄ αυτή την εξέλιξη υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες σε μικρό ή μεγάλο βαθμό όλων μας και εγώ αναλαμβάνω αυτές που μου αναλογούν. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή αυτό που προέχει είναι η Λιβαδειά να σταθεί όρθια.
Γι΄ αυτό απευθύνω έκκληση στον δήμαρχο Λεβαδέων το Νίκο Παπαγγελή να ανακαλέσει την απόφαση παραίτησης. Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας ήδη ο δήμος Λεβαδέων αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενώ αναμένονται ακόμα πιο δύσκολες στιγμές.
 Δεν πρέπει λοιπόν να δημιουργηθούν και άλλα χειρότερα προβλήματα για την Λιβαδειά και τους δημότες όπως το να μείνει ο δήμος ακέφαλος, να προκύψει δήμαρχος που οι πολίτες επέλεξαν ως σύμβουλο ή να στηθούν κάλπες.
 Η Λιβαδειά δεν χρειάζεται νέες περιπέτειες. Όσοι έχουν αποφασίσει να παραιτηθούν λόγω του ζητήματος του Πανεπιστημίου πρέπει να ανακαλέσουν την απόφασή τους και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να παραμείνει και να προασπίσει τα συμφέροντα του δήμου στη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε ως χώρα και ως δήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: