Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

"Ανοίξαμε" και σας περιμένουμε!

Σάββατο μεσημέρι φόρεσαν τα μαγιό τους και έκαναν, ίσως το πρώτο μπάνιο της καλοκαιρινής σεζόν! Το πρώτο με την παραλία στα γιορτινά της.
Μάλιστα, η παρουσία των λουόμενων λόγω τριημέρου είναι αυξημένη και η εξόρμηση στην παραλία ήταν επιβεβλημένη λόγω ζέστης.
 "Η πρώτη βουτιά επιτέλους!. Καλό καλοκαίρι", είναι το σχόλιο που συνοδεύει τις πρώτες ατάκες και η ανακούφιση της έτοιμης παραλίας εν όψη της ανάρτησης της γαλάζιας σημαίας.
Οι ακτές του Αγίου Ισιδώρου φιλοξενούν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες για την εξαιρετική ποιότητα των υδάτων κολύμβησης που επαναβεβαιώνει κάθε χρόνο αλλά και η φετινή έκθεση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος (ΕΟΠ), σχετικά με την καθαρότητα των υδάτων κολύμβησης.
 Τα μπάνια στη θάλασσα δεν αποτελούν μόνο μια μορφή διασκέδασης. Η σύσταση του θαλασσινού νερού συμβάλλει στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων υγείας ενώ προσφέρει και ένα αίσθημα αναζωογόνησης και ευεξίας.
 Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η επισήμανση του Γάλλου βιολόγου Ρενέ Κεντόν, ο οποίος, τρεις δεκαετίες πριν, επεσήμανε τις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας για τον οργανισμό αποδεικνύοντας ότι το θαλασσινό νερό έχει ίδια σύσταση με το πλάσμα του αίματος, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην ομορφιά και την υγεία του οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: