Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας


ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας
Συμπολίτισσες - Συμπολίτες
Είναι νομίζω απαραίτητο να επικοινωνήσω μαζί σας και μέσα από λίγες γραμμές θα προσπαθήσω να αυτοπαρουσιαστώ , αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία και συμβολή στα κοινά και παράλληλα να δώσω ένα στίγμα των σκέψεών μου .
Γεννήθηκα το 1960 στη Δεσφίνα Παρνασσίδος , είμαι και μέλος πολύτεκνης οικογένειας , παντρεμένος από το 1984 με την Κωνσταντίνα Τσιώκου με την οποία απέκτησα την Ευδοξία , την Αγγελική και την Λεμονιά και με την σειρά τους μου έχουν χαρίσει μέχρι τώρα τέσσερα υπέροχα εγγόνια.
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Από τα πρώτα μου χρόνια ασχολήθηκα με τον αθλητισμό επιλέγοντας το άθλημα του ποδοσφαίρου . Αγωνίστηκα στα γήπεδα της Βοιωτίας και της Φωκίδας από τα τοπικά πρωταθλήματα ως και την Δ Εθνική .

 Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ του ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΥΡΕΑ και του Α.Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ σε διάφορες θέσεις .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συμμετείχα ενεργά στις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντίκυρας του οποίου διετέλεσα Πρόεδρος . Με τους συνεργάτες μου είχαμε δημιουργήσει για πρώτη φορά χορευτικά , θεατρικά τμήματα γυμναστικής και καθιερώσαμε το λαϊκό πανηγύρι με σκοπό την διάσωση και διάδοση της παράδοσης. Διοργανώσαμε πολιτιστικές εκδηλώσεις και συμμετείχα σε έργα εξωραϊσμού της Αντίκυρας.
Υπήρξα ιδρυτικό μέλος και πρώτος πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών του Κόλπου Αντίκυρας « Ο ΞΕΝΟΔΑΜΟΣ»
 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ
Από το 1984 εργάζομαι στην εταιρία Αλουμίνιο της Ελλάδος , έχοντας αναπτύξει πολύπλευρη δραστηριότητα μέσα και έξω από το χώρο του εργοστασίου. Από το 1992 και για οχτώ (8) συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες εκλεγόμουν στο Δ.Σ του Σωματείου ΕΝΩΣΗ και από το 1996 -2007 οι συνάδελφοί μου, μου εμπιστεύτηκαν το αξίωμα του Προέδρου , από το οποίο αποχώρησα λόγω της εκλογής μου ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αντίκυρας .
Είχα διατελέσει εκλεγμένος αντιπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς
 Επί σειρά ετών είχα την νομική ευθύνη καθώς και την επιμέλεια λειτουργίας του «ΡΑΔΙΟ ΕΝΩΣΗ» Την περίοδο 1996-2005 ήμουν εκπρόσωπος των Ελλήνων συναδέλφων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Επιχείρησης του Ομίλου PECHINEY , με έδρα το Παρίσι.
Από το 2002 έως το 2005 συμμετείχα στο επταμελές γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επιχείρησης , εκλεγμένο μέλος από τους Ευρωπαίους συναδέλφους.
ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2004 με την προτροπή συνεργατών , φίλων και συμπολιτών αποφάσισα να ασχοληθώ με τον Β΄βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκλέχτηκα στην τρίτη επιλαχούσα θέση στην Βοιωτία.
Το 2007 ανέλαβα τα καθήκοντα του Προέδρου της Κοινότητας Αντίκυρας όπου ολοκλήρωσα τη θητεία μου το 2010.
Το 2011 ως Δημοτικός Σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Διστόμου Αραχωβας Αντίκυρας ανέλαβα την θέση του Αντιδημάρχου αλλά και καθήκοντα αντικατάστασης του Δημάρχου .
Το 2014 επανεκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας στην αντιπολίτευση αυτή τη φορά , όπου και διετέλεσα μέλος της Οικονομικής Επιτροπής. Ταυτόχρονα για μια τριετία διετέλεσα και μέλος της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Αντίκυρας.
 Σήμερα με όπλο την πολύχρονη και πολύπλευρη εμπειρία
 • με ιδιαίτερη γνώση όλων των προβλημάτων των τοπικών διαμερισμάτων και των οικισμών που απαρτίζουν τον Δήμο Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας
 • με δύναμη την αγάπη για τον τόπο μας,
 • με όραμα για το μέλλον ,
 • με εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας , ταυτισμένες με τις αξίες
 • και συμμεριζόμενος τις ανησυχίες όλων μας , συμπορεύομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Αράχοβας Αντίκυρας Ιωάννη Σωτηρίου και
• ζητώ την στήριξή σας στο πρόσωπό μου Σας καλώ να συμπαραταχθείτε μαζί μας σε κλίμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ , προσδίδοντας στον Δήμο μας τα πρωτοπόρα χαρακτηριστικά του.

 Φιλικά 
Γιάννης Μίχος 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: