Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Συγχαρητήρια επιστολή στους αθλητές και τα σωματεία τους από την Τοπική Κοινότητα Αντίκυρας.

Η Αντιδήμαρχος του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αντίκυρας και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, συγχαίρουν θερμά τους μαθητές- αθλητές της πόλης μας για τις αθλητικές τους διακρίσεις των προηγούμενων ημερών.
 Συγκεκριμένα συγχαίρουν την ομάδα Παίδων βόλεϊ του Γ.Σ. Αντίκυρας η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος στην τελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων βόλεϊ.
Επίσης συγχαίρουν τους αθλητές του ΑΚΟΛ για τις εξαιρετικές επιδόσεις που πραγματοποίησαν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα ΠΠ και ΠΚ της περιφέρειας Αν. Στερεάς-Εύβοιας.
 Ιδιαίτερη μνεία και συγχαρητήρια στους συνδημότες μας αθλητές του ΑΚΟ Λιβαδειάς, Μπαλάκα Σοφία η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης πολυάθλου Παγκορασίδων Β', τον Γιώργο Γερακιό για το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό, τον Δήμο Παπαδημητρόπουλο για το ασημένιο μετάλλιο στη σφαιροβολία και τον Κωνσταντίνο Σίδερη επίσης για το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα σε ύψος στην κατηγορία Παμπαίδων Α'.
Οι μικροί αθλητές μας απέδειξαν ότι με  προσπάθεια, θέληση και αγάπη για αυτό που κάνουμε μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και μας γεμίζουν όραμα και ελπίδα για το μέλλον του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: