Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Με το… δεξί η ΕΝΩΣΗ τον ΘΕΣΠΙΑΚΟ 2-1


Καλύτερη σε γενικές γραμμές η Ένωση κατάφερε να ξεκινήσει με το… δεξί κερδίζοντας μάλιστα και με ανατροπή και με δέκα παίκτες 2-1 τον νεοφώτιστο Θεσπιακό.
 Η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας «καρδιοχτύπησε» μέχρι το τέλος αφού έχασε πολλές ευκαιρίες δείχνοντας ότι αντιμετωπίζει και μια επιθετική δυστοκία.
 Από την άλλη πλευρά ο Θεσπιακός παρ’ότι προηγήθηκε εν τούτοις έδειξε αρκετές αδυναμίες και απέναντι στους «μέτριους» γηπεδούχους και με αριθμητικό μειονέκτημα δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παρ” ότι προηγήθηκε στο σκορ.
 Στο 36* λοιπόν ο Στάθης Σ. έκανε το 0-1 αλλά πριν κλείσει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι με τον Παπαδήμο στο 43* κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1.
 Στην επανάληψη η είσοδος του Γιαχρίτση έδωσε περισσότερο επιθετική πνοή στην Ένωση που παρ' ότι έμεινε με δέκα παίκτες από το 61* (αποβολή Καραμπέτσου Δ.) εν τούτοις έξι λεπτά πριν το τέλος κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα με τον Γούλα στο 84* να πετυχαίνει το 2-1.
 Διακρίθηκαν οι Γιαχρίτσης, Αντάμης, Καραμπέτσος Ι., Πολυτάρχος, Παπαδήμος (Ένωση) και οι Σάχο, Τσαμούταλης, Στάθης Σ. (Θεσπ.).
 Αρίστη η διαιτησία του Ξηρογιάννη (Λέτσας – Μπατσιάκος Λ.)
 Ένωση (Γεραντώνης Δημήτρης): Δερβέναγας, Βεκίλης (60* Γούλας), Μαντουλίδης, Καραμπέτσος Ι., Καραμπέτσος Δ., Παπαδήμος, Πολυτάρχου, Γκουλής (61* Αγγέλου), Λαζάρου (46* Γιαχρίτσης), Κοντογόνης, Αντάμης
Θεσπιακός (Δομβρεναίος Γιάννης): Μπόγρης, Λάμπρου, Διαμαντής, Τσώρας, Στάθης Α., Σάχο, Κιούσης, Στάθης Β. (73* Μεϊδάνης), Αποστόλου Ι. (88* Κουρούνας), Τσαμούταλης, Στάθης Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: