Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

« ΑΝΤΙΚΥΡΕΑΣ, Μισός αιώνας ιστορία»

Υπό την αιγίδα της ΛΑΊΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ και της
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μαργαρίτη « ΑΝΤΙΚΥΡΕΑΣ, Μισός αιώνας ιστορία»
Πρόκειται για μια ιστορική αναδρομή στην πενηντάχρονη πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΝΤΙΚΥΡΕΑ.
Παράλληλα γίνεται εκτενής αναφορά και στις αθλητικές δραστηριότητες της ευρύτερης περιοχής. Αποτελεί προϊόν πολύχρονης έρευνας του συγγραφέα που καλύπτει μια σημαντική πτυχή της κοινωνικής ζωής της Αντίκυρας όπου οι πρωταγωνιστές διακρίνονται για την ευγενική άμιλλα, την ιδέα του αθλητικού πολιτισμού και την δημιουργική συντροφικότητα.
 Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον Δημήτρη Τζουβάλη που είχε και την επιμέλεια του βιβλίου ενώ παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό.
 Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων της Αντίκυρας, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, στις 6 το απόγευμα.

1 σχόλιο:

THEMIS ALTANIS είπε...

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΤΑΝΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ , ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ,ΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΥΡΕΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΤΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ.
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .