Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ασημένιος Πανελληνιονίκης ο Νίκος Αιγινίτης.

Ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου, ο νότιος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ Α΄ με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τις ΕΑΣ: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Βόρεια Πελοπόννησος, Πειραιάς & Νοτιοδυτική Αττική, Αθήνα, Δυτική Αττική, Λέσβος, Χίος – Σάμος, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και τα σωματεία από Βοιωτία και Εύβοια.
Με την αποστολή του ΑΚΟΛιβαδειάς συμμετείχαν και τρεις Αντικυραίοι αθλητές που είχαν πιάσει τα όρια για αυτή τη διοργάνωση. Ο Νίκος Αιγινίτης, ο Γιώργος Γερακιός και ο Δήμος Παπαδημητρόπουλος.

Η ομάδα του  ΑΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στη σκυτάλη 4 Χ 300μ. των αγοριών με χρόνο 2.34.45 κατέκτησε τη δεύτερη θέση ! Η ομάδα της σκυταλοδρομίας αποτελείται από τους : Αιγινίτη Νίκο, Μπενέτο Σπύρο, Περγαντά Γιάννη & Μπαλτσιώτη Αλέξανδρο.
 1η κατετάγη  ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ  με 2:33.50 26 και 3η  ΓΣ ΕΛΕΥΘ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ  με 2:37.85.
Ο  ΓΕΡΑΚΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  στον ακοντισμό με βολή  44.79,  που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, κατέλαβε τη 8η θέση ενώ ο  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ στη σφαιροβολία με βολή  12.41 κατέλαβε την 10η θέση.
Η μεγαλύτερη επιτυχία ήρθε από την Πέτσα Κατιάνα η οποία με χρόνο 1.39.25 στα 600μ. κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο !
Την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μπενέτος Σπύρος στα 1.000μ. με χρόνο 2.40.33.
 Ο Αιγινίτης Νίκος : προκρίθηκε στον τελικό των 300μ. με χρόνο 39.12 αλλά δεν κατάφερε να τρέξει λόγω τραυματισμού.
Προπονητές του συγκεκριμένου τμήματος του στίβου είναι ο Σκαπέτης Δημήτρης και ο Μαργαρίτης Λουκάς.Το συμβούλιο  του ΑΚΟΛ τους συγχαίρει για την εξαιρετική τους δουλειά και την αγάπη που δείχνουν σε αυτό που κάνουν !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: