Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Μια τρύπα στο νερό η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης

Η κυβέρνηση υπολόγιζε να γεμίσουν με ζεστό χρήμα τα κρατικά ταμεία όμως ο κόσμος δεν έχει λεφτά, οι παραγγελίες στα βενζινάδικα είναι μηδενικές και οι καταναλωτές αναζητούν εναλλακτικές μορφές θέρμανσης γυρίζοντας την πλάτη τους στο πετρέλαιο θέρμανσης.
 Δώρον άδωρον αποδεικνύεται εως τώρα η απόφαση του οικονομικού επιτελείου να εξισώσει τον φόρο του πετρελαίου θέρμανσης με αυτόν του κίνησης.
 Και τα κρατικά ταμεία δε θα δουν το χρώμα του χρήματος και ο κόσμος θα ξεπαγιάσει.

 'Οπως καταγγέλει στο Νewsit o Γραμματέας της Ένωσης Βενζινοπωλών Απόστολος Καλατζόπουλος "οι παραγγελίες είναι μηδενικές, ο κόσμος δεν εχει λεφτά. Σήμερα στην Αττική το πετρέλαιο κοστίζει 1,2980 το λίτρο.
Επιπλέον όποιοι παραγγείλουν θα καθυστερήσουν πολύ να λάβουν το επίδομα θέρμανσης από το κράτος λόγω της γραφειοκρατίας".
 Τα βενζινάδικα έχουν αρχίσει και πουλάνε ξύλα γιατί αυτά είναι που ζητά ο κόσμος. Σε ότι αφορά στην πάταξη του λαθρεμπορίου τα βενζινάδικα πλέον είναι υποχρεωμένα να τηρούν σύστημα εισροών εκροών το θα συνδέεται με το σύστημα Ηφαιστος και έτσι θα γίνονται οι απαραίτητες διασταυρώσεις. Σε κάθε περίπτωση ευχή όλων είναι ο φετινός χειμώνας να μην είναι τόσο άγριος όσο ο περσινός.
 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: