Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Πανελλαδικές: Λήγει αύριο Πέμπτη η προθεσμία για την συμπλήρωση των μηχανογραφικών

Μέχρι αύριο, Πέμπτη, θα πρέπει οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, απεστάλη ήδη εγκύκλιος στα σχολεία, προκειμένου να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι για την διαδικασία της οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων, τονίζοντας ότι δεν θα δοθεί παράταση.
 Με την εγκύκλιο αυτή, οι διευθυντές παρακαλούνται να βοηθήσουν τους υποψηφίους στη διαδικασία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού, ενώ αναφέρονται ειδικές τηλεφωνικές γραμμές και ηλεκτρονική διεύθυνση, στις οποίες μπορούν να απευθυνθούν για να επιλύσουν τεχνικά θέματα.
 Με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, «παρακαλούνται οι διευθυντές των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων να εντοπίσουν μέσω της εφαρμογής των Ηλεκτρονικών Μηχανογραφικών Δελτίων (exams.minedu.gov.gr) τους υποψηφίους της Σχολικής τους Μονάδας, οι οποίοι δεν έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο και να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους, ενημερώνοντάς τους για την προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου, που λήγει στις 5 Ιουλίου 2012, επισημαίνοντας ότι πέραν αυτής της προθεσμίας η οριστικοποίηση δεν θα γίνεται δεκτή από το σύστημα».
 Για τεχνικά θέματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2103442044, 2103443856, και 2103442934, ή μέσω μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: examshd@minedu.gov.gr.

 pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: